Warning: A non-numeric value encountered in /home/ben/domains/skinstitute.nl/public_html/webshop/index.php on line 31 Skinstitute | Webshop

Ericson Laboratoire Bioptic
Bioptic Soothing Lotion

inhoud: Flacon 100ml

Plantenlotion die verzacht, draineert en klameert.

Wordt gebruikt op een gaasje, werkt ontspannend en geeft rust aan de oogzone.

Prijs: € 15,35


Bioptic Bi Phase Makeup Remover

inhoud: Flacon 100ml

Zachte gel, speciaal ontworpen voor het reinigen van gevoelige huid rondom de ogen. Perfecte reiniging voor het verwijderen van make-up, zelfs van waterproof make-up.

Prijs: € 19,30


Bioptic Repair Concentrate Fluid

inhoud: Tube 20 ml

Deze lichte en zachte lotion is een complete verzorging tegen rimpels, blauwe kringen en wallen en is rustgevend.

De vetachtige wallen worden verminderd door het Algisium C. Deze lotion heeft een zeer hoge voedingswaarde en hetstelt het DNA. Ze herstelt de huid tot in de diepe huidlagen en helpt de kleine rimpels rond de ogen te resorberen.

Prijs: € 41,40


Bioptic Micro Collagen Lifting

inhoud: Tube 20 ml

Het Microcollageen is meteen werkzaam en is een nieuw actief middel dat snel de rimpeltjes zal voeden, opvullen en de huid bijna onmiddellijk glad zal maken. 

Wist alle sporen van vermoeidheid uit.

Prijs: € 44,65


Bioptic Bags Reducer Mask

inhoud: Tube 20 ml

U zult snel de vochtafdrijvende werking van Redulite voelen. Omdat de microcirculatie geactiveerd wordt, worden de zwellingen geresorbeerd en wordt de huid ontstopt, waardoor u zich onmiddellijk weer geweldig voelt.

Prijs: € 36,00


Bioptic Anti Dark Circles

inhoud: Tube 20 ml

De fluid heeft een onstekingsremmende werking, zodat de plaatselijke bloedvatverwijding verminderd kan worden en de roodaangelopen zones verlichting krijgen.

Een fluid dat het licht ombuigt in combinatie met een natuurlijke kleuring, zodat de duidelijk zichtbare kringen onmiddellijk afnemen.

Prijs: € 34,65


Bioptic Phyto Capsules Anti Fatigue

inhoud: Pot 50 Capsules

Een krachtig geconcentreerd phytocomplex (Silox GT, cassis, komkommerkruid, heermoesextract) dat de vermoeide huid weer soepel en elastisch maakt en het optreden van rimpeltjes om het oog afremt.

Prijs: € 48,70


Bioptic Cold Patch

inhoud: 6 IJscubes van 4 ml

Bloedsomploop bevorderende, verlichtende en hydraterende eigenschappen. Zij verlichten en ontlasten vermoeide ogen, strijken de oogcontour glad, vervagenkringen en wallen door het activeren van de microcirculatie.

Ideaal bij het ontwaken wanneer de ogen opgezwollen zijn of voor een avondje uit.

Prijs: € 31,50


terug