Skinstitute

De Salon

Irma van Weij

Irma van Weij - schoonheidsspecialiste - IPL - Spraytan - Huidverbetering


Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest met het geven van trainingen aan schoonheids- specialisten, het verkopen van cosmetische apparatuur en het opzetten van mijn eigen salon in Zuid Holland, heb ik besloten mij volledig te richten op mijn salonactiviteiten en deze voort te zetten in Leusden.

In deze periode heb ik mij kunnen specialiseren in de Anti Aging en het duurzaam ontharen en IPL behandelingen. Wij weten dat geen huid hetzelfde is, daarom zal er een persoonlijk behandelplan gemaakt worden welke aangevuld kan worden met producten voor thuis.Optimaal resultaat en kwaliteit van de anti aging gezichtsbehandelingen staan bij ons hoog in het vaandel, daarom werken wij met de exclusieve natuurlijke producten van Hydropeptide en de Medi-Skincare producten van Eriscon Laboratoire.

U kunt bij Skinstitute terecht voor diverse specialisaties zoals het verwijderen van huidoneffenheden als fibromen, steelwratten, door middel van de T-away en gezichtsbehandelingen gecombineerd met microdermabrasie.

Daarnaast kunnen wij met de Beautytec Sim werkstoffen transdermaal naar binnen sluizen voor de behandeling van onder andere littekens, wallen, striae, rimpels en algehele verbetering van uw huid.

Met de Harmony XL behandelen wij zeer effectief pigmentvlekken en couperose.Ook voor een figuur corrigerende behandelingen kunt u bij ons terecht door middel van LPG Endermologie. 

Ten slotte bieden wij permanente ontharing aan tegen scherpe tarieven. Hier staat tegenover dat u wordt behandeld met de Harmony XL, een topklasse IPL ontharingsapparaat dat verbluffende resultaten levert.

Wanneer u meer wilt weten over de behandelingen bij Skinstitute, specifieke vragen heeft of een afspraak wilt maken kunt u bellen of mailen.