Definitief ontharen

Prijslijst Definitief Ontharen

Zijn er voorzorgsmaatregelen nodig voor IPL ontharing?

Kunnen alle haar en huidtypes behandeld worden met IPL?

Definitieve ontharing met de Harmony XL. Veilig en doeltreffend.


Sinds 2001 werken wij al met diverse apparaten voor permanente ontharing met goede resultaten. U kunt ons dus gerust gespecialiseerd noemen.

Op dit moment werken wij bij Skinstitute Leusden voor het permanente ontharen met de Harmony XL.

Strikt wetenschappelijk gesproken is definitief ontharen niet mogelijk. De term verwijst eigenlijk naar wat op dit moment in de medische en cosmetische wereld onder permanente ontharing wordt verstaan en dat is het volgende: 90 tot 95% van de haren groeit niet meer terug, de rest komt terug in de vorm van zeer fijne, bijna niet waar te nemen donshaar.

Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu makkelijker en aangenamer dan ooit. Het meest innoverende, FDA goedgekeurde Harmony XL systeem is de efficiëntste, veiligste, snelste een aangenaamste permanente ontharingsmethode.

De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen: gezicht, armen, benen, oksels, bikinilijn, rug borst en buik. Resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar na de eerste behandeling. Om de permanente ontharing te verkrijgen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huid- en beharingstype: gemiddeld 6 a 8 sessies het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de beharingslocatie en aan uw groeicyclus en kan variëren tussen 6 en 12 weken.

Door de vele instel mogelijkheden op de Harmony XL is het mogelijk om vrijwel elk huidtype te behandelen, behandeling op maat geeft een beter en sneller resultaat! De behandelingen zijn het meest effectief in kuurvorm, hierdoor is een permanenter resultaat te behalen.